您当前的位置:首页 > 学术科研 > 学术报告

Blazars Studies with XMM-Newton

时间:2016-12-27 15:55:29  来源:  作者:

XMM_SC_01_med.jpg

报告时间: 15 15:00

报告地点: 闻天楼 南楼211

报告人:   Alok C. Gupta 博士

Aryabhatta Research Institute of observational sciences  (ARIES)

Manora Peak, Nainital - 263 129 (INDIA)

报告摘要In this talk, I will summarize the results of blazars studies based on XMM-Newton  observations. In this talk, I will discuss our results which contain X-ray flux variation on diverse time scales, spectral variations, quasi-periodic oscillations, etc. I will explain the result with AGN standard models, which can explain the results.

庆六一“大手拉小手-共享美丽宇宙” 天文科普活动
庆六一“大手拉小手-
我台曹晨、任大勇老师受聘为沈阳路小学校外辅导员
我台曹晨、任大勇老师